Petition in the Dutch language

Aan: de Europese volkeren

Beste meneer Klaus,

Nadat de Ieren in 2008 tegen het Verdrag van Lissabon stemden, werden ze gedwongen om zich opnieuw over dit verdrag uit te spreken. Op 2 oktober 2009 stemde Ierland voor het verdrag.

Het Verdrag van Lissabon ontneemt de EU-lidstaten daadwerkelijk hun soevereiniteit en onafhankelijkheid en verandert ze in provincies van de EU-staat. Zowel de Europese Grondwet zelf als de manier waarop deze tot stand kwam geven blijk van de complete minachting die de EU en de eurocraten hebben voor de democratie en de Europese volkeren.

Er blijft echter nog één straaltje hoop over om het Verdrag van Lissabon tegen te houden. Deze hoop, dat bent u, Vaclav Klaus, de president van Tsjechië.

Tot nu toe hebt u, ondanks enorme druk, moedig geweigerd het Verdrag van Lissabon te ondertekenen. Indien u blijft weigeren om dit verdrag te ondertekenen, kunt u de inwerkingtreding ervan uitstellen totdat de Britse Conservatieven de volgende verkiezingen hebben gewonnen in de lente van 2010. Indien die overwinning een feit wordt, zal David Cameron, de leider van de Britse Conservatieven, een referendum over het Verdrag van Lissabon organiseren en dan zal dit verdrag hoogstwaarschijnlijk door de Britten worden weggestemd.

Indien u dus beslist om het verdrag niet te ondertekenen, maakt u het mogelijk om het verdrag definitief van de baan te krijgen.

We zijn er ons van bewust dat de EU-elite en de eurocraten een grote druk zullen uitoefenen op u, maar aangezien u zich al eerder als een moedige man hebt getoond, hopen we dat u dit rechtvaardige pad zult blijven volgen. Miljoenen Europeanen willen niet weten van dit verdrag: uit opiniepeilingen blijkt dat de meerderheid van de Europeanen nee zou stemmen als ze hiertoe de kans kregen.

Indien u beslist om dit verdrag niet te ondertekenen en niet te ratificeren, zult u de geschiedenis ingaan als een buitengewoon moedige staatsman, die Europa, zijn volkeren en zijn naties heeft gered van de alsmaar minder democratische Europese Unie.

Daarom vragen we u nederig en moedigen we u aan om de juiste beslissing te nemen en het Verdrag van Lissabon niet te ondertekenen.

U kunt rekenen op onze volledige steun.

Hoogachtend,

de ondergetekenden

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: